In veel organisaties vormt de gesprekkencyclus de basis voor de persoonlijke ontwikkeling van de medewerkers. Talent Proof helpt organisaties om dit fundament te professionaliseren, stroomlijnen en optimaliseren.

Talent Proof biedt flexibele oplossingen om de gesprekkencyclus binnen uw organisatie optimaal tot zijn recht te laten komen. Geen papieren rompslomp, altijd toegang tot de afspraken en resultaten, inzicht in je eigen ontwikkelstijl behoren tot de grote voordelen van een Talent Proof oplossing. Maar het invoeren van een Talent Proof Gesprekkencyclus is meer dan alleen een professionalisering en stroomlijning van uw HR-processen. Het is de basis voor een cultuurverandering t.a.v. verandering. Door de unieke Habitbuilder wordt veranderen een onderdeel van het dagelijkse en wekelijkse werkproces, waar medewerkers elkaar scherp houden en ondersteunen in de voorgenomen veranderingen.

Talent Proof biedt oplossingen die naadloos aansluiten op uw behoeften voor de gesprekkencyclus en de formulieren die u hierbij in gebruik heeft. Zo valt een overstap op Talent Proof gemakkelijk in het verlengde van de processen waar uw mensen al aan gewend zijn.

Lees meer over de instrumenten die veel in de Gesprekkencyclus worden toegepast