Wij gaan ook hier een stap verder dan het gemiddelde bureau. Zo kijken wij niet alleen kritisch naar de mogelijke kandidaten, maar ook naar de aanvraag. Uit ervaring weten wij dat er vaak een andere behoefte achter de (aan)vraag zit, dan in eerste instantie wordt gecommuniceerd. Wij geloven in helder verwachtingsmanagement. Samen met de opdrachtgever stellen wij een duidelijk profiel samen dat echt aansluit op de functie. Daarnaast creëren wij een heldere presentatie van de organisatie naar de kandidaat toe.

Door haar uitgebreide netwerk en competentietesten is HNR het bureau bij uitstek om voor kandidaten de juiste functie te vinden.

HNR is gespecialiseerd in het invullen van vacatures op mbo+ / hbo / wo-niveau, met over het algemeen een jaarsalaris tussen de € 30.000,- en € 80.000.
Wij werken niet op basis van “no-cure no-pay”. Onze opdrachtgevers betalen van te voren een Retainer-fee waarvan wij de werving en selectie campagne bekostigen. Bij succesvolle plaatsing kan een kandidaat op projectbasis van start gaan of worden afgekocht door een wervingsfee.

”De Wervingsdag”: Uniek in de markt!

Wij gaan een stap verder dan het gemiddelde bureau. Een wervingsdag is een totaal nieuw en gedurfd concept van HNR. Met dit concept hebben wij als doel om in één dag(deel) voldoende potentiële kandidaten op een eigen wijze te presenteren op locatie. Hierbij gebruikmakend van onze unieke aanpak welke is gevoed vanuit de Contextuele wetenschap. Hierdoor krijgt de opdrachtgever een goed beeld van de persoon en zijn of haar achterliggende drive en competenties en gedrag. Op basis hiervan kan een gedegen unieke eerste selectie plaatsvinden obv persoon en competenties. Met deze selectie zal de tweede selectieronde worden vormgegeven. Dit is altijd een kwestie van maatwerk.

Interim, management en directieposities

Daarnaast heeft HNR ervaring met het invullen van uiteenlopende management- en directieposities. Dit zijn vacatures met vaak een hoge mate van complexiteit. Het gaat hier om functies met een jaarsalaris van € 80.000 ,- tot € 175.000,-.
Om deze vacatures de juiste invulling te geven, zetten wij meer middelen in dan alleen de traditionele methodes. HNR gelooft sterk dat een brede werving er voor zorgt dat kandidaten ook buiten het gebruikelijke netwerk in beeld komen.