De juiste persoon op de juiste plek, dat is het fundament van elke succesvolle organisatie. Het brede Talent Proof instrumentarium geeft u een gedegen inzicht in mensen en helpt u om goed onderbouwde beslissingen te nemen op het gebied van in- en doorstroom van medewerkers.

Uiteraard is een kwalitatief hoogwaardige persoonlijkheidstest een onmisbare basis voor selectie- en loopbaanvraagstukken. De Talent Proof Big5 geeft een gedegen inzicht in de persoonlijkheid van de kandidaat. In combinatie met de Talent Proof Drijfveren kan er een goede voorspelling worden gegeven van ontwikkelbaarheid van competenties en lange termijn motivaties en carrièrepad. Het Talent Proof Vacatureprofiel en de Talent Proof Vacaturematch bieden de mogelijkheid om gedetailleerd de verwachtingen rond een functie in kaart te brengen en automatisch een voorselectie te maken van de kandidaten die qua persoonlijkheid en drijfveren het best aansluiten bij de betreffende vacature.

Maatwerk
Het uitgebreide scala aan Talent Proof instrumenten zorgt ervoor dat u de instrumenten uit de categorie ‘selectie en loopbaan’ eenvoudig kunt combineren met alle overige Talent Proof instrumenten. Zo kunt u atijd de combinatie aan Talent Proof instrumenten inzetten die voor uw specifieke selectie- of loopbaantraject het beste resultaat zal leveren.

Lees meer over de instrumenten die het meest voor Selectie en Loopbaan vraagstukken worden gebruikt.